← Terug naar de homepagina

Mobiele
Stoomketels

Van der Kooy verhuurt mobiele stoomketels voor diverse toepassingen in de tuinbouw, industrie, petrochemie, offshore en scheepvaart en is uw partner bij uitstek voor de in- en verkoop van gebruikte installaties.

Diensten en producten

Stoomketel: verhuur voor tuinbouw

Stoomketel: verhuur voor industrie en petrochemie

Stoomketel: verhuur voor offshore en scheepvaart

​In- en verkoop gebruikte installaties

Omreken instrumenten voor energie en grond-stomen

Waarom kiezen voor ons

N

Snelle service

Van der Kooy verhuurt mobiele stoomketels en plaatst deze binnen 24 uur op elke gewenste locatie in Nederland. Mobiele stoomketels gasgestookt of werkend op duurzame bio-olie of dieselolie. Tevens is Van der Kooy hét adres bij uitstek voor de in- en verkoop van gebruikte installaties.

N

Capaciteiten

De stoomketels uit het assortiment variëren van 240 tot 15.000 kilogram stoom per uur en de drukken lopen uiteen van 10 tot 12 bar. Al onze stoomketels voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid ofwel continuïteit is gegarandeerd.

N

Betrouwbaar

Van der Kooy BV is al bijna 65 jaar een begrip in de wereld van stoomketelverhuur. Een betrouwbare en meedenkende partner. Onze VCA-gecertificeerde vakmensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om technische ondersteuning te bieden.

Certificeringen

Al onze ketels worden perfect onderhouden, voldoen aan de laatste stand der techniek en worden periodiek gecontroleerd door het Stoomwezen.

Veelgestelde vragen stoomketelverhuur

Als er buiten kantooruren een noodgeval is, komen jullie dan ook?

Voor noodgevallen zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel buiten kantooruren een van de mobiele nummers: John van der Velden +31 (0) 654675008 of Pol de Jong +31(0) 653209008

Ik heb een tank met 1000m3 inhoud en mijn stoomketel is tijdelijk buiten werking; hoeveel stoom heb ik nodig om de inhoud van de tank op 80 graden te krijgen?

Het ligt eraan welk product u in de tanks hebt en in welk volume. Met een aantal gerichte vragen maken wij voor u een berekening van de capaciteit die u nodig hebt.

Hoe lang zijn jullie stoomslangen en zijn ze gecertificeerd?

Onze stoomslangen zijn 20 meter. Ze zijn allemaal gecertificeerd.

Op ons terrein gelden strenge veiligheidsvoorschriften voor het personeel. Voldoen jullie mensen daaraan?

Al onze mensen zijn VCA-gecertificeerd. Ze kennen de algemeen geldende veiligheidsvoorschriften. Als het nodig is doorlopen zij alle vereiste veiligheidsprocedures voor het betreden van een industrieel terrein.

Wij hebben nú een probleem met onze eigen ketel; hoe snel kunnen jullie ter plekke zijn?

Wij beschikken over eigen transport; wij kunnen binnen een kort tijdsbestek een ketel oppakken en naar u toe brengen. Vaak zijn we er al binnen enkele uren, afhankelijk van de afstand vanaf Oosterhout.

Kunnen we verschillende ketels op één stoomaansluiting aansluiten?

Jazeker, wij beschikken over allerlei koppelstukken en verdeelstukken om een stoomaansluiting op maat te maken.

Wij hebben een tank met een gestold product maar geen spiralen in de tank. Zien jullie een mogelijkheid om het product weer vloeibaar te maken?

Vaak wel. Wij komen ter plaatse kijken of met open stoom of met losse spiralen het product weer vloeibaar te krijgen is.

Hoe zit het met voorraadtanks voor dieselolie en water? Moeten we daar zelf voor zorgen?

Wij leveren bij iedere ketel standaard een dubbelwandige dieselolietank en een voorraadtank voor het ketelwater. Die zijn inbegrepen in de huurprijs.

UITGELICHTE PROJECTEN

De service maakt het verschil

De service maakt het verschil

Al 30 jaar verhuurt Van der Kooy mobiele stoomketels aan de (petro-)chemische industrie, de tuinbouwsector en de voedingsmiddelenindustrie met bijbehorende service. Onlangs is haar verhuurvloot opnieuw uitgebreid.
Mobiele stoomketels voor extra capaciteit

Mobiele stoomketels voor extra capaciteit

Stoom wordt in de voedingsindustrie gebruikt voor pasteuriseren. Als de eigen stoomketels gekeurd moeten worden bieden de huurketels van Van der Kooy uitkomst.
Gegarandeerde levering op het juiste tijdstip van gekeurde stoomketels

Gegarandeerde levering op het juiste tijdstip van gekeurde stoomketels

Gegarandeerde levering op het juiste tijdstip van gekeurde stoomketels Biodiesel, duurzaam en CO2 neutraal geproduceerd

DIRECT CONTACT

John van der Velden

Operations stoomketelverhuur

  • Verhuur mobiele stoomketels in binnen- en buitenland
  • Installatie en technische staat van de verhuurvloot
  • Contactpersoon klanten en leveranciers