← Stoomketelverhuur

In- en verkoop gebruikte installaties

Hulp bij verkoop van gebruikte stoomketels aan derden en inkoop van installaties voor verhuur.

In- en verkoop van gebruikte installaties dat is ons vak. Wilt u een tweedehands stoomketel in- of verkopen? Bel direct. Afhankelijk van het model koopt onze organisatie uw gebruikte installatie, na een uitgebreide inspectie, in voor eigen gebruik of wij bemiddelen voor u bij de verkoop van uw gebruikte stoomketel aan derden. Doorgaans hebben we diverse, gebruikte stoomketels, al dan niet met bijbehorende appendages en onderdelen, op voorraad voor de verkoop.

Ombouw

De stoomketels die wij voor eigen gebruik inkopen, worden omgebouwd naar onze eigen verhuurspecificaties. Zo worden alle nieuw ingekochte stoomketels uitgerust met een waterontharder, een brandstoftank, een nieuwe brander en wordt het geheel in een transportframe geplaatst, zodat de stoomketels eenvoudig met eigen containerwagens te vervoeren zijn.

Interesse?

Via onderstaand contactformulier kunt u uw gebruikte stoomketel bij ons aanbieden. Wij nemen per omgaande contact met u op. Liever direct telefonisch contact? Bel geheel vrijblijvend +31 88 369 42 40 voor in- en verkoop van gebruikte installaties.

Contactformulier in- en verkoop

Andere diensten en producten

Stoomketel verhuur tuinbouw

Stoomketel verhuur industrie en petrochemie

Stoomketel verhuur offshore en scheepvaart

Omreken instrumenten voor grondstomen en energie

DIRECT CONTACT

Pol de Jong

Hoofd techniek en proces- en productinnovatie

  • beheerder technische processen in de fabriek
  • technisch ontwikkelen van nieuwe producten ten behoeve van duurzame energie
  • contactpersoon duurzame energie platforms