← Stoomketelverhuur

Verhuur voor offshore en scheepvaart

Reiniging en opwarming van brandstoftanks voor keuring, reparatie en onderhoud van schepen of voor reiniging van ruimtes en werkoppervlakken.

Offshore en scheepvaart gebruiken stoom voor uiteenlopende toepassingen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verwijderen van ruwe olie uit brandstoftanks als die leeggemaakt dienen te worden in verband met de keuring, reparatie of onderhoud van schepen, het ijsvrij maken van dekken aan boord van schepen, alsmede voor het reinigen van ruimtes en werkoppervlakken. Een aantal stoomketels uit het pakket zijn gecertificeerd voor gebruik in de offshore.

Maximale efficiëntie

‘Tijd is geld’. Dat geldt in het bijzonder in deze wereld. Efficiency, continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid hebben dan ook de allerhoogste prioriteit. In de offshore en scheepvaart is het verder van belang dat mobiele installaties die aan boord gebracht worden compact en licht qua gewicht zijn, alsmede voldoen aan de norm NEN3140. Werkzaamheden moeten namelijk snel, veilig en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Van der Kooy speelt hier op in met de verhuur van mobiele, compact uitgevoerde stoomketels, met capaciteiten variërend van 240 tot 750 kg en drukken van 10-12 bar. Het team VCA-gecertificeerde vakmensen van Van der Kooy, staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om technische hulp te bieden.

Andere diensten en producten

Stoomketel verhuur tuinbouw

Stoomketel verhuur industrie en petrochemie

​In- en verkoop gebruikte installaties

Omreken instrumenten voor grondstomen en energie

DIRECT CONTACT

John van der Velden

Operations stoomketelverhuur

  • Verhuur mobiele stoomketels in binnen- en buitenland
  • Installatie en technische staat van de verhuurvloot
  • Contactpersoon klanten en leveranciers