← Stoomketelverhuur

Stoomketels voor industrie en petrochemie

Onderhoud, inspectie, keuring en productie-uitbreiding in diverse industrietakken en de petrochemie.

Industrie en petrochemie stellen hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en continuïteit. Om dit te allen tijde te kunnen garanderen is in de (zware) industrie en petrochemie regelmatig vraag naar de tijdelijke inhuur van stoomketels. Deze worden ingezet als eigen stoomketels in storing zijn gevallen of voor onderhoud-, inspectie- of keuringsdoeleinden. In de voedingsindustrie wordt schone stoom gebruikt voor het doden van bacteriën bij pasteuriseren en voor het verwarmen van voedingsproducten. Dit alles conform de HACCP. Een geheel andere toepassing is de verhuur van mobiele stoomketels voor het reinigen van dierenverblijven. En dit is slechts een greep uit de talloze voorbeelden.

Pakket

Schaalvergroting is een belangrijke reden waardoor de vraag naar stoomketels in bovengenoemde sectoren de laatste jaren gestaag toeneemt. Daarom heeft Van der Kooy voor de verhuur een omvangrijk pakket mobiele dieselgestookte stoomketels in diverse groottes, met capaciteiten met variërend van 240 tot 15.000 kilogram stoom per uur en drukken van 10-12 bar.

Eenvoudig te vervoeren

Vermeldenswaardig is dat alle stoomketels van Van der Kooy BV op een transportframe zijn gebouwd, zodat deze eenvoudig te vervoeren zijn met eigen containerwagens. Een extra kraan is dus niet nodig. Volledig afgestemd op uw wensen en eisen kan de verhuurperiode variëren van een dag, een week, een maand tot zelfs jaren. Een voordeel van huren is dat u bent verzekerd van een goed onderhouden stoomketel. Hulp nodig bij het transport of het plaatsen? Van der Kooy BV beschikt over een team ervaren, VCA-gecertificeerde vakmensen die voor u klaar staan om hulp te bieden ter plaatse zodat uw productie binnen enkele uren weer operationeel is. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Andere diensten en producten

Stoomketel verhuur tuinbouw

Stoomketel verhuur offshore en scheepvaart

​In- en verkoop gebruikte installaties

Omreken instrumenten voor grondstomen en energie

DIRECT CONTACT

John van der Velden

Operations stoomketelverhuur

  • Verhuur mobiele stoomketels in binnen- en buitenland
  • Installatie en technische staat van de verhuurvloot
  • Contactpersoon klanten en leveranciers