PLANTAARDIGE OLIËN EN VETTEN

Bio-olie en diverse oliën en vetten zijn bij Van der Kooy uit voorraad leverbaar. We produceren deze zelf door de verschillende soorten plantaardige en dierlijke oliën en vetten in rest- of bijproducten of afval, duurzaam te bewerken.

100% gerecyclede oliën en vetten brandstof van hoge kwaliteit

Bio-olie en diverse oliën en vetten zijn bij Van der Kooy uit voorraad leverbaar. We produceren deze zelf door de verschillende soorten plantaardige en dierlijke oliën en vetten in rest- of bijproducten of afval, duurzaam te bewerken.

Technische oliën en vetten

Wij produceren schone, hoogwaardige grondstoffen voor bijvoorbeeld cosmetica en zeep. Dat doen we door de rest- of bijproducten van raffinaderijen duurzaam te bewerken.

Voor onze technische oliën en vetten gebruiken we alleen de beste grondstoffen die onze fabriek binnenkomen. Deze bewerken we tot mooie, schone oliën voor de cosmetische industrie. Bij ons kunt u terecht voor 100% gerecyclede kokosolie of palmolie. Daar kunt u weer hoogwaardige crèmes en andere producten van maken. Bent u op zoek naar grondstoffen voor leeronderhoud? Ook voor dierlijke olie als visolie kunt u bij ons terecht.

Voordelen Van der Kooy
  • Alle oliën en vetten direct uit voorraad leverbaar.
  • In kleine en grote hoeveelheden.
  • Inventief familiebedrijf met veel kennis en ervaring.
  • Betrouwbaarheid bevestigd door verscheidene certificaten.
Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze technische oliën en vetten? Vul dan gerust het contactformulier in.

van-der-kooy-volvo-vacuumtrailer-3-klvan-der-kooy-ADR-vacuumtank-2-kl

Snel weg

Een volle container met bleekaarde of een tank met restproducten moet zo snel mogelijk leeg. En is een tank overgelopen, dan wilt u het terrein en de goten zo snel mogelijk weer schoon.  Bel ons direct. We proberen om dezelfde dag bij u te komen laden met onze eigen vacuümwagens of mobiele rvs-tanks. Ons ervaren personeel assisteert graag bij de cleaning.

Restwaarde

Bij Van der Kooy halen we met slimme processen nog veel waardevols uit de bij- en restproducten. Daarom bieden we u naast de snelle service ook een goede prijs. Die prijs is afhankelijk van het gehalte aan vetten in uw product. In onze installaties scheiden we volgens een uniek procedé. Wat uiteindelijk overblijft, is geschikt voor compost of in biogasinstallaties.

Certificering

Van der Kooy heeft alle vergunningen die nodig zijn om (afval van) plantaardige en dierlijke oliën en vetten in te nemen, te bewerken of te verwerken tot bruikbare producten. Onze mensen zijn VCA-gecertificeerd. Inmiddels mogen we ook ISO 14001 en REDCert onder onze naam zetten. We waren al eerder gecertificeerd voor vloeibare biobrandstoffen.