INDUSTRIËLE DIENSTVERLENING

Van der Kooy levert industriële service op verschillende vlakken.

Wij verhuren mobiele stoomketels voor industrie, maar wij reinigen ook uw opslagtanks van plantaardige olie en vet residuen. Wij recyclen deze weer tot bruikbare biobrandstof. Bevat uw plantaardige olie of vet storende factoren, wij kunnen deze verwijderen. Wij hebben momenteel 20.000 m3 tankopslag, In geval van nood kunt u ons vragen of wij nog een tank beschikbaar hebben. Voor diverse cliënten doen wij al jaren de local handling.

Snelle service

Een calamiteit op uw terrein,  er is een tank overgelopen, dan wilt u het terrein en de goten zo snel mogelijk weer schoon hebben. Of heeft u met spoed een stoomketel nodig? Eén telefoontje is voor ons genoeg. We proberen om dezelfde dag bij u te komen met onze eigen vrachtwagens of vacuümwagens. Wij geven u graag een goed advies.

Aantrekkelijke tarieven

Bij Van der Kooy halen we met slimme processen nog veel waardevolle elementen uit de bij- en restproducten. Daarom bieden we u naast de snelle service ook een goede prijs. Het opwaarderen van uw plantaardige oliën en vetten kunnen wij voor een aantrekkelijk tarief. Voor een mobiele stoomketel inclusief transport en installatie berekenen wij een gunstige prijs.

Vergunningen en certificaten

Van der Kooy heeft alle (milieu)vergunningen die nodig zijn om (afval van) plantaardige en dierlijke oliën en vetten in te nemen, te bewerken of te verwerken tot bruikbare producten . Onze ketels worden periodiek gekeurd en onze mensen zijn VCA-gecertificeerd. Voor de biobrandstoffen zijn we KIWA en REDCert gecertificeerd.