← Terug naar de homepagina

Industriële dienstverlening

Van der Kooy is gespecialiseerd in tankreiniging, tolling voor derden en biedt hulp in geval van een calamiteit.

Diensten en producten

Aanvullende Diensten

Tankreiniging

Tolling voor derden

Calamiteiten

Inkoop

Verkoop

Diensten en producten

Tankreiniging

Tolling voor derden

Calamiteiten

Aanvullende Diensten

Inkoop

Verkoop

Waarom kiezen voor ons

N

Snelle service

Binnen 1 werkdag staan onze VCA-gecertificeerde vakmensen voor u klaar met eigen vacüumwagens of een mobiele container met een vacuüminstallatie bij een overgelopen opslagtank of voor het reinigen van een landtank of ladingtank aan boord van een schip.

N

Derden

Flexi’s of ISO-containers legen of het op specificatie brengen van uw oliën en vetten? Dan bent u bij Van der Kooy aan hét juiste adres.

N

Vergoeding

Voor spuitwater en restvetten die worden afgevoerd, wordt na bemonstering een vergoeding geboden. Ook waswater wordt afgevoerd.

Onze certificaten

Onze bio-olie wordt toegepast voor de opwekking van groene stroom of warmte voor warmtenetten in diverse landen.

Veelgestelde vragen tankreiniging

Wat krijg ik nog voor de tankbodem?

We analyseren de restanten uit de tank. Afhankelijk van de samenstelling en het product vertegenwoordigen die een marktconforme waarde. Vaak levert dat u nog iets op. We verrekenen dat met de schoonmaakkosten.

Hoe milieuvriendelijk is jullie werkwijze?

Van der Kooy gebruikt werkelijk alle resten die vrijkomen bij het reinigen van uw tanks. De tankwanden behandelen we met hogedrukspuiten, heet water en soda. De schoonmaakmiddelen zijn helemaal afbreekbaar. Het water met loogresten nemen wij ook weer in; dat verwerken we op een verantwoorde manier.

Wat gebeurt er met het afval?

Alle vet, olie, slib, water en vuil nemen we mee naar onze eigen locatie. Daar bewerken we het. Als product nog bruikbaar is voor de klant, lossen we het in een tank op de locatie. Al het overige bruikbare materiaal  verwerken we tot bio-olie of technische oliën en vetten. Het restant gaat naar biovergistingsinstallaties. 100 procent duurzaam.

Tankreiniging gebeurt in besloten ruimtes en jullie werken soms met hoge druk. Hoe zorgen jullie dat het veilig blijft?

De meeste bedrijven werken met werkvergunningen om de tank vrij te geven voor het schoonmaken. Desondanks dragen onze medewerkers gasdetectieapparatuur om gevaarlijke gassen in de tank te kunnen meten.
We maken de tanks inderdaad schoon met hogedrukmaterieel. Onze medewerkers zijn altijd met minimaal drie personen aanwezig. Ze zijn allemaal ervaren, goed opgeleid en VCA-gecertificeerd. Uiteraard nemen we altijd zorgvuldig alle veiligheidsmaatregelen in acht en respecteren we de specifieke veiligheidsregels van uw bedrijf.
Als we een tank reinigen met de tankwasinstallatie, installeren we die eerst. Daarna verlaten de medewerkers de besloten ruimte.

UITGELICHTE PROJECTEN

Tolling voor derden

Tolling voor derden

In opdracht van derden reinigt Van der Kooy oliën en vetzuren door water, vuil en zware metalen eruit te halen en brengt deze daarna weer op de gewenste specificatie.
Hulp bij calamiteiten

Hulp bij calamiteiten

Een mangatdeksel vergeten te sluiten, een gebarsten slang op een schip of een overgelopen tank in een tankenpark? Met de vacuümwagen of -set heeft Van der Kooy de klus zo geklaard.

DIRECT CONTACT

Sebastian Exenberger

Mede-eigenaar en manager in- en verkoop