← Nieuws overzicht

Vacature Allround lasser

Ben jij de allround lasser die wij zoeken? Van der Kooy, een ambitieus bedrijf in de voorhoede van groene energie, is op zoek naar een ervaren en veelzijdige allround lasser. Als je passie hebt voor techniek en wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, dan is dit de perfecte kans voor jou! Wat ga je doen? […]
Gepubliceerd op: 7 January 2024

Ben jij de allround lasser die wij zoeken? Van der Kooy, een ambitieus bedrijf in de voorhoede van groene energie, is op zoek naar een ervaren en veelzijdige allround lasser. Als je passie hebt voor techniek en wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Wat ga je doen?

 • Realisatie van nieuwe tanks en leidingwerk in ons tankpark
 • Onderhoud aan bestaande tanks en leidingwerk
 • Uitvoeren van MIG- en TIG-laswerk, voornamelijk op roestvrij staal

Wie zoeken wij?

 • Je hebt aantoonbare ervaring als lasser, met kennis van MIG- en TIG-lastechnieken
 • Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust
 • Je hebt een proactieve houding en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Kennis van en ervaring in de energie- of tankopslagsector is een pre

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische werkomgeving met mooie collega’s
 • De kans om te werken in een bedrijf dat volledig gericht is op groene energie
 • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Ben jij de allround lasser die wij zoeken en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie naar vacature@vdkooy.nl of neem contact op met Benno Ruiterman via 088 – 369 4240 voor meer informatie.

Wie is Van der Kooy

De Van der Kooy Groep is een familie bedrijf dat sinds 1958 actief is in de Biofuels industrie. Onze core business is het opwerken en schoonmaken van rest- en bijproducten welke van binnen en van buiten Europa warden aangevoerd. Op onze locatie in Oosterhout-NB hebben wIj een geavan­ceerde fabriek met 25.000MT opslag en tanks voor de verwerking. De afzet markt is hoofdzakelijk binnen de Europese biofuels industrie. Wij werken uitsluitend met 2e generatie Europees gecertificeerde feedstocks! 

Recent nieuws

Vacature Allround lasser

Vacature Allround lasser

Vacature Allround monteur

Vacature Allround monteur

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Kerst- en nieuwjaarsgroet

De service maakt het verschil

De service maakt het verschil