← Nieuws overzicht

Vacature Allround monteur

Ben jij de allround monteur die wij zoeken? Van der Kooy, een ambitieus bedrijf in de voorhoede van groene energie, is op zoek naar een ervaren en veelzijdige allround monteur. Als je passie hebt voor techniek en wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, dan is dit de perfecte kans voor jou! Wat ga je doen? […]
Gepubliceerd op: 6 January 2024

Ben jij de allround monteur die wij zoeken? Van der Kooy, een ambitieus bedrijf in de voorhoede van groene energie, is op zoek naar een ervaren en veelzijdige allround monteur. Als je passie hebt voor techniek en wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in ons tankpark
 • Werken aan stoomketels en andere industriële installaties
 • Onderhoud en realisatie van hydraulische en pneumatische systemen
 • Zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving

Wie zoeken wij?

 • Je hebt aantoonbare ervaring als monteur in een industriële omgeving
 • Kennis van en ervaring met hydrauliek en pneumatiek
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Je hebt en proactieve houding en bent oplossingsgericht
 • Veilig werken is voor jou een prioriteit

Wat bieden wij?

 • Een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende baan bij een vooruitstrevend bedrijf in de groene energie
 • Een professionele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele groei
 • Een team van enthousiaste en deskundige collega’s

Ben jij de allround monteur die wij zoeken en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie naar vacature@vdkooy.nl of neem contact op met Benno Ruiterman via 088 – 369 4240 voor meer informatie.

Wie is Van der Kooy

De Van der Kooy Groep is een familie bedrijf dat sinds 1958 actief is in de Biofuels industrie. Onze core business is het opwerken en schoonmaken van rest- en bijproducten welke van binnen en van buiten Europa warden aangevoerd. Op onze locatie in Oosterhout-NB hebben wIj een geavan­ceerde fabriek met 25.000MT opslag en tanks voor de verwerking. De afzet markt is hoofdzakelijk binnen de Europese biofuels industrie. Wij werken uitsluitend met 2e generatie Europees gecertificeerde feedstocks! 

Recent nieuws

Vacature Allround lasser

Vacature Allround lasser

Vacature Allround monteur

Vacature Allround monteur

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Kerst- en nieuwjaarsgroet

De service maakt het verschil

De service maakt het verschil