← Nieuws overzicht

Trots op ons laboratorium

Wij zijn blij dat we ons laboratorium hebben uitgebreid, wij kunnen nu onze variatie aan producten analyseren op de scheiding van olie, water en vuil, maar ook op as. Plus kunnen wij op een snelle manier FFA bepalen.Maar ook een joodgetal of een zwavel percentage. Ook het meten van stikstof is met de huidige NoX […]
Gepubliceerd op: 19 February 2021

Wij zijn blij dat we ons laboratorium hebben uitgebreid, wij kunnen nu onze variatie aan producten analyseren op de scheiding van olie, water en vuil, maar ook op as. Plus kunnen wij op een snelle manier FFA bepalen.Maar ook een joodgetal of een zwavel percentage. Ook het meten van stikstof is met de huidige NoX problematiek niet meer weg te denken. Voor ons te leveren vergistingsmateriaal is een meting op zware metalen noodzaak.

Recent nieuws

Vacature Allround lasser

Vacature Allround lasser

Vacature Allround monteur

Vacature Allround monteur

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Kerst- en nieuwjaarsgroet

De service maakt het verschil

De service maakt het verschil