← Nieuws overzicht

Support stoomketel vdKooy cleanen kades Rotterdam

Vorig jaar heeft na een aanvaring van een stookolietanker in de haven van Rotterdam een grote stookolie spill plaats gevonden. De kades zijn nog steeds besmeurd met stookolie en diverse bedrijven hebben proeven gedaan om de keien stookolievrij te krijgen. Nu is het de beurt aan bedrijf The Big Smile dat samen met support van […]
Gepubliceerd op: 21 February 2019

Vorig jaar heeft na een aanvaring van een stookolietanker in de haven van Rotterdam een grote stookolie spill plaats gevonden. De kades zijn nog steeds besmeurd met stookolie en diverse bedrijven hebben proeven gedaan om de keien stookolievrij te krijgen. Nu is het de beurt aan bedrijf The Big Smile dat samen met support van één van onze stoomketels deze dagen ook hun uitvinding kunnen tonen.Dat zou een leuke klus kunnen worden.

Recent nieuws

Vacature Allround lasser

Vacature Allround lasser

Vacature Allround monteur

Vacature Allround monteur

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Kerst- en nieuwjaarsgroet

De service maakt het verschil

De service maakt het verschil