← Nieuws overzicht

Van der Kooy behaalt ISO 14001, ISSC-EU en KIWA certificaten!

De afgelopen zes maanden heeft Van der Kooy Pijnacker zich bezig gehouden met het verbeteren van het kwaliteits-, duurzaamheid –en milieubeleid. Zodoende hebben wij de certificaten Kiwa BRL-K21010 Vloeibare Biobrandstoffen, ISO 14001:2004 en ISCC EU behaald. Dit houdt in dat ons kwaliteits-, duurzaamheid –en milieubeheersingssysteem voldoet aan de bovengenoemde normen en hier zijn we trots […]
Gepubliceerd op: 16 January 2014

De afgelopen zes maanden heeft Van der Kooy Pijnacker zich bezig gehouden met het verbeteren van het kwaliteits-, duurzaamheid –en milieubeleid. Zodoende hebben wij de certificaten Kiwa BRL-K21010 Vloeibare Biobrandstoffen, ISO 14001:2004 en ISCC EU behaald.

Dit houdt in dat ons kwaliteits-, duurzaamheid –en milieubeheersingssysteem voldoet aan de bovengenoemde normen en hier zijn we trots op! Daarnaast willen wij ons als bedrijf verder ontwikkelen en zodoende hebben wij enkele milieudoelstellingen opgesteld.
Het jaar 2014 zal in het teken staan van meten en registreren.

Wij gaan alle processen en stromen registreren en bijsturen. Op basis van deze gegevens kunnen wij halverwege 2014 concrete doelstellingen en verbeterprogramma’s op gaan stellen.

Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van de best beschikbare technieken bij de nieuwbouw van de productiehal. Tevens willen wij het banden –en brandstofverbruik van onze vrachtwagens verlagen.

Wij streven ernaar om het reeds opgestelde beleid te handhaven en een continue verbeterproces  in gang te zetten.

Van_der_Kooy_certificaten_logo_klein

Recent nieuws

Vacature Allround lasser

Vacature Allround lasser

Vacature Allround monteur

Vacature Allround monteur

Kerst- en nieuwjaarsgroet

Kerst- en nieuwjaarsgroet

De service maakt het verschil

De service maakt het verschil