Stoomtechniek

Specialist in stoomtechniek voor tuinbouw en industrie - Van der Kooy

Wilt u de stoomtechniek gebruiken om uw grond bacterie- en kiemvrij te maken? Of heeft u snel een stoomketel nodig omdat uw eigen ketel een storing heeft of gekeurd wordt? Huur dan een tijdelijke stoominstallatie bij Van der Kooy!

Mogelijkheden stoomtechniek tuinbouw

Tuinders moeten op gezette tijden hun tuinbouwgrond behandelen met de stoomtechniek. Alleen zo verdwijnen schimmels, ongedierte, ziektekiemen en ongewenste plantenkiemen uit de grond. Heeft u een (extra) stoomketel nodig? Van der Kooy heeft ze in alle mogelijke maten en uitvoeringen. Bent u niet goed bekend met de stoomtechniek? U kunt ons ook inhuren om de werkzaamheden te laten uitvoeren. Wij houden ons dagelijks bezig met de stoomtechniek! Natuurlijk nemen we alle veiligheidsregels in acht die bij uw bedrijf gelden.

Stoomtechniek voor industrie en offshore

U wilt natuurlijk niet dat uw productieprocessen stil komen te liggen. Huur daarom een stoomketel bij Van der Kooy tijdens reparaties en inspecties! Afhankelijk van de afstand staat Van der Kooy al binnen een paar uur met een ketel bij u op de stoep.

Huur direct een stoomketel!

Wilt u stoomtechniek toepassen in uw bedrijfsproces? Het is bij Van Der Kooy mogelijk om direct een stoomketel te huren. Bekijk onze stoomketel pagina voor meer informatie.

Contact met Van der Kooy

Wilt u meer weten over onze producten en diensten in de stoomtechniek? Vul dan gerust het contactformulier rechts in. U kunt ook mailen naar info@vdkooy.nl
of bellen naar 088 369 4240