Biobrandstof voor stoomketels

vdkooy-icon-verkoop-biobrandstofBio-olie, groene brandstof

Bio-olie is voor 100% afkomstig van organische materialen. Dit natuurproduct heeft heel wat van voordelen boven minerale brandstoffen als dieselolie, gas of stookolie.

Sinds een aantal jaren kunnen stoomketels die geschikt zijn voor zware olie gestookt worden met onze bio-olie. Onze bio-olie is CO2-neutraal. wij leveren onze bio-olie met het door KIWA afgegeven certificaat:  Vloeibare biobrandstof.

Laag as-gehalte

Van der Kooy produceert in eigen installaties bio-olie uit rest- en bijproducten van de raffinage van plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Onze biobrandstof is van constante hoge kwaliteit; de bio-olie is zeer schoon en heeft een bijzonder laag as-gehalte van 0,05% of zelfs nog lager. De bio-olie wordt geproduceerd en geleverd volgens het kwaliteitsbewakingssysteem KIWA vloeibare biobrandstoffen BRL-K21010.

Noodsituaties

Een defecte ketel of plotselinge capaciteitsproblemen? U belt, wij regelen meteen een vervangende stoomketel.

Van der Kooy is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bel buiten kantooruren naar:
  John van der Velden +31(0) 654675008
  Pol de Jong +31(0) 653209008

Creatieve oplossingen

In speciale omstandigheden of bij lastige vraagstukken hebben we onze ervaring en creativiteit al vele malen ingezet om slimme en voordelige oplossingen voor u te bedenken.

Brandstoffen

Van der Kooy heeft stoomketels die op aardgas werken, maar ook ketels die draaien op dieselolie of vloeibare biobrandstof. Is uw gascontract niet toereikend?
Riskeer geen boete en kies ervoor om deze bio-olie door ons te laten leveren.

Duurzaam stomen

Biologische telers moeten voldoen aan speciale eisen van hun afnemers. Van der Kooy heeft een aantal stoomketels die draaien op bio-olie. Een duurzaam en biologisch alternatief.

Benieuwd naar onze bio-brandstof voor stoomketels?

Via onderstaand contactformulier of bel ons vrijblijvend op 088 3694240.
    Overige diensten stoomketels