Stoomketels voor industrie en offshore

vdkooy-icon-industrie-offshore

Tijdelijk extra stoomcapaciteit nodig? Of heeft u snel een stoomketel nodig? Van der Kooy heeft mobiele stoomketels stand-by voor elke situatie. Afhankelijk van de locatie is een stoominstallatie binnen enkele uren volledig operationeel. Waar u maar wilt. Inclusief goed opgeleid en deskundig personeel. Onze mensen vinden praktische oplossingen in de meest uiteenlopende situaties.

Heeft u snel een stoomketel nodig om grond bacterie- en kiemvrij te maken? Of is uw eigen ketel tijdelijk niet inzetbaar vanwege onderhoud of inspecties? Huur dan een stoomketel bij Van der Kooy.

Tijdelijk een stoomketel huren

Is uw eigen ketel tijdelijk niet inzetbaar vanwege onderhoud of inspecties? U wilt uiteraard dat uw productieprocessen gewoon doorgaan. Altijd. Ook als uw eigen ketel storing heeft of als het tijd is voor de tweejaarlijkse keuring. Huur dan tijdelijk bij van der Kooy de stoomketel die u nodig hebt. Van der Kooy heeft ze in verschillende capaciteiten.
• Stoominstallaties met capaciteiten van 250 tot 15.000 kilo stoom per uur• Mobiele ketels
• Mobiele ketels; makkelijk op te pakken en te verzetten
• Worden getransporteerd met eigen vervoer, geen extra kraan benodigd
• Snel ter plaatse
• Bel ons wat er beschikbaar is

Een dag, een maand of jarenlang

U kunt een stoomketel huren voor een dag, een week, een maand of jarenlang. Langlopende contracten zijn vaak voordeliger dan zelf investeren. Als huurder bent u verzekerd van een goed onderhouden stoomketel die uw productieproces naar behoren op gang houdt.

VCA-gecertificeerd

Ons personeel is VCA-gecertificeerd en is kind aan huis in de industriële sector. Of het de levensmiddelenindustrie is, de offshore of een petrochemische fabriek, wij kennen en respecteren de veiligheidsvoorschriften.

Noodsituaties

Een defecte ketel of plotselinge capaciteitsproblemen? U belt, wij regelen meteen een vervangende stoomketel.
Van der Kooy is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bel buiten kantooruren naar:
John van der Velden +31(0) 654675008
Pol de Jong +31(0) 653209008

Creatieve oplossingen

In speciale omstandigheden of bij lastige vraagstukken hebben we onze ervaring en creativiteit al vele malen ingezet om slimme en voordelige oplossingen voor u te bedenken.

Stoomketels huren voor industrie en offshore?

Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel ons vrijblijvend op 088 3694240.
    Overige diensten stoomketels