Stoominstallatie

Heeft u een stoominstallatie nodig om de grond bacterie- en kiemvrij te maken? Of heeft u tijdelijk een extra stoomketel nodig? Van der Kooy levert binnen een paar uur een volledig operationele stoomketel bij u af!

Huur een stoominstallatie bij Van Der Kooy

Van der Kooy levert complete stoominstallaties aan de tuinbouw, van stoomketels en stoomleidingen tot stoomzeilen. Als u wilt, monteren wij niet alleen de stoominstallatie maar voeren we het hele proces van A to Z voor u uit. Speciaal voor biologische telers heeft Van der Kooy stoominstallaties die draaien op bio-olie. Zo kunt u uw afnemers laten zien dat in ieder geval een deel van uw energiegebruik duurzaam is.

Stoominstallatie voor industrie en offshore

Ligt uw stoominstallatie tijdelijk stil vanwege een storing of de tweejaarlijkse keuring? En heeft u dus snel een stoomketel of stoominstallatie nodig voor korte duur? Van der Kooy levert binnen een paar uur een mobiele stoomketel. Voor welke situatie dan ook, en in alle mogelijke maten.

Samenwerken met Van der Kooy?

Heeft u snel een stoomketel nodig, of weet u dat u over enige tijd een (extra) stoomketel wil gebruiken? Wij helpen u graag verder! Vul rechts het contactformulier in, mail ons op info@vdkooy.nl
of bel ons op 088 369 4240