Van der Kooy BV

Hergebruik, inventiviteit en industriële dienstverlening. Dit is de kern van alle uiteenlopende activiteiten van de Van der Kooy BV. Ons familiebedrijf gevestigd in Oosterhout, verleent diensten aan tuinbouw en industrie en produceert bio-olie voor de productie van duurzame energie en andere technische oliën.

Hergebruik

We gooien niets weg. Alles wat bij ons over de weegbrug binnenkomt, bewerken of verwerken we. Het verlaat ons terrein als product van goede kwaliteit of als bruikbaar restproduct. Het enige wat bij ons in de afvalbak gaat, zijn koffiebekertjes en restafval van het kantoor.

Inventiviteit

We zetten voortdurend al onze creativiteit in om nieuwe oplossingen te vinden. Dat geldt zowel voor de langere termijn: nieuwe procedés, nieuwe producten, nieuwe markten, als voor de dagelijkse praktijk. Als u bijvoorbeeld een van onze stoomketels wilt inzetten in een onvoorziene situatie, denken we altijd mee om zo snel mogelijk een handige oplossing te vinden voor problemen die zich ter plaatse voordoen.

van der kooy stoomketel verhuur speciale projecten 1IMG_9333

Industriële dienstverlening

We zetten alles op alles om u zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Dat geldt voor onze mobiele stoomketels net zo goed als voor het ophalen van restanten van plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Als u nú belt met een urgente vraag, staan we binnen enkele uren bij u op het terrein, afhankelijk natuurlijk van de afstand tot onze vestiging. En als u buiten kantooruren advies of hulp nodig hebt, kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag iemand van Van der Kooy bereiken.

AJ van der Kooy: stoom

Onder de bedrijfsnaam AJ van der Kooy BV verhuren we mobiele stoomketels aan de tuinbouw en industrie. Dat doen we sinds 1958. Onze kennis en ervaring met stoom gebruiken we ook bij de reiniging van opslagtanks en tankwagens.

Van der Kooy Pijnacker: oliën en vetten

Van der Kooy Pijnacker BV houdt zich bezig met de inname en inkoop van plantaardige en dierlijke bij- en restproducten van de olie- en vetverwerkende industrie. Die bewerken we in onze installaties in Pijnacker en Oosterhout tot bio-olie [naar pagina verkoop oliën en vetten] en technische oliën en vetten. De restproducten verwerken we tot biomassa voor biogasinstallaties of composteringsinstallaties.

Lees meer over de historie van Van der Kooy

vd-Kooy-Oosterhout-mei-2013-001-corr