Verkoop bio-brandstof voor energie en biogas

wij verkopen bio-brandstof voor energie en biogas

Biodiesel, duurzaam en CO2 neutraal geproduceerd

Bij Van der Kooy leveren wij grondstoffen voor de productie van biodiesel. Wij leveren op de specificatie die de klant wenst. Van der Kooy produceert daarentegen géén biodiesel. Zoekt u plantaardige oliën en vetten met een laag FFA gehalte? Of zoekt u Used Cooking Oil? Neem contact met ons op, wij zijn leverancier van een goede kwaliteit UCO.

Bio-olie, groene energie

Bio-olie is voor 100% afkomstig van organische materialen. Dit natuurproduct heeft heel wat van voordelen boven minerale brandstoffen als dieselolie, gas of stookolie.
Bio-olie is CO2-neutraal. Het is een brandstof van de tweede generatie dus als er elektriciteit mee wordt opgewekt, wordt die officieel aangemerkt als groene stroom. Vanuit de overheid wordt het gebruik van bio-olie gestimuleerd. Vraag ons om advies.

RedCert of KIWA gecertificeerd

Van der Kooy produceert in eigen installaties bio-olie uit rest- en bijproducten van de raffinage van plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Onze biobrandstof is van constante hoge kwaliteit; de bio-olie is zeer schoon en heeft een bijzonder laag as-gehalte van 0,05% of zelfs nog lager. De bio-olie wordt geproduceerd en geleverd volgens het kwaliteitsbewakingssysteem KIWA vloeibare biobrandstoffen BRL-K21010 binnen Nederland, voor buitenland kunnen wij de bio-olie leveren met een Proof of Sustainability. Onze brandstof is RedCert gecertificeerd.

Biogas, groen en duurzaam gas

Als we onze plantaardige afvaloliën en -vetten verwerken blijven er restanten cq emulsies over. Deze producten zijn prima geschikt als biogasmateriaal voor biogasinstallaties. Door het vetaandeel en andere organische resten krijgt de productie van biogas een enorme boost.

Bleekaarde

Bleekaarde is een filterhulpmiddel wat gebruikt wordt in de oliën en vetten industrie om plantaardige oliën te raffineren. Wij be- en verwerken gebruikte bleekaarde; deze bleekaarde bevat nog vetresten en ander organisch materiaal en is hierdoor uitermate geschikt als biogasmateriaal of compostering.

Neem contact op met Van der Kooy wanneer u een leverancier van vergistingsmateriaal zoekt.

Neem contact op!

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons vrijblijvend op 088 3694240.
    Overige diensten plantaardige oliën en vetten