Upgraden oliën en vetten

vdkooy-icon-upgraden-olien-vettenVan der Kooy Pijnacker heeft de mogelijkheid uw olie of vet op te waarderen.

Grotere capaciteit van onze installatie

Wij hebben drie jaar geleden een geheel nieuwe fabriek gebouwd. Hierdoor is onze capaciteit uitgebreid. Naast het upgraden van onze eigen producten hebben we nu ook de mogelijkheid voor derden (afval)vetten te bewerken, verwerken of op te waarderen. Vetten of vetzuren met een hoog asgehalte of aanwezigheid van zware metalen of zelfs plasticvorming, ons proces kan deze vervuiling grotendeels verwijderen.

Het leegmaken van ISO containers en flexitanks

Met onze nieuwe installatie zijn wij ingesteld op het leegmaken van ISO containers en containers met een flexibag. Wij hebben inmiddels een installatie waarmee we de restvetten die normaal in een flexibag achter blijven zo veel mogelijk kunnen verwijderen.  Tevens kunnen wij de kwaliteit van uw vetten bewaken en op bepaalde specificatie brengen.

Vergunning en certificaten

Van der Kooy heeft een omgevingsvergunning om (afval van) plantaardige en dierlijke oliën en vetten in te nemen, te bewerken of te verwerken tot bruikbare producten.

Locatie van der Kooy

Van der Kooy beschikt over een weegbrug om vrachtauto's te ontvangen. Maar tevens zijn wij gesitueerd aan het Wilhelminakanaal, waar binnenvaarttankers van maximaal 1.500 ton geladen kunnen worden.

Aantrekkelijke tarieven

Bel ons voor de mogelijkheden voor uw probleem en vraag naar onze tarieven en voorwaarden.

Neem contact op!

Via onderstaand contactformulier of bel ons vrijblijvend op 088 3694240.
    Overige diensten industriële dienstverlening