Industriële tankreiniging: opslagtanks snel weer brandschoon

vdkooy-icon-industriele-reinigingWij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de industriele reiniging van tanks van plantaardige oliën en vetten. Van der Kooy voert industriele tankreiniging uit m.b.v. vacuümwagens. De ervaren en gecertificeerde medewerkers voeren ook het spuitwater en restvetten af. Deze kunnen wij in onze installatie opwerken voor een toepassing in de duurzame energie.

 

Mobiele tankwasinstallatie

Als uw tank zo goed als leeg is, beschikt Van der Kooy over een mobiele tankwasinstallatie. Met deze ingenieuze installatie wordt de tank in korte tijd brandschoon. Drinkwaterschoon!

Van der Kooy draagt zorg voor de verwerking van het waswater.

Industriële reiniging: duurzaam en waardevol

De restproducten uit de industriele reiniging van tanks verwerken we tot biobrandstof of technische oliën. Wat daarna overblijft, gaat naar vergistingsinstallaties. Alles wordt 100% verwerkt, verantwoord en duurzaam. Afhankelijk van de hoeveelheid olie of vet die wij uit de tank zuigen, geven wij een vergoeding.

Vergunning en certificaten voor industriële reiniging

Van der Kooy heeft een omgevingsvergunning om (afval van) plantaardige en dierlijke oliën en vetten in te nemen, te bewerken of te verwerken tot bruikbare producten.

Locatie van der Kooy

Van der Kooy beschikt over een weegbrug om vrachtauto's te ontvangen. Maar tevens zijn wij gesitueerd aan het Wilhelminakanaal, waar binnenvaarttankers van maximaal 1.500 ton geladen kunnen worden.

Aantrekkelijke tarieven voor industriële reiniging

Bel ons voor de mogelijkheden voor uw industriële reiniging vraagstuk en vraag naar onze tarieven en voorwaarden.

Neem contact op!

Via onderstaand contactformulier of bel ons vrijblijvend op 088 3694240.
    Overige diensten industriële dienstverlening